Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@23:36:14 GMT

«زنگ» ها برای چه به صدا در می آیند

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۴۵۰۲۲

«زنگ» ها برای چه به صدا در می آیند

می‌گویند انتخاب نوع موسیقی برای تلفن همراه به‌طور مستقیم با ویژگی‌های شخصیتی افراد ارتباط دارد و با توجه کردن به زنگ موبایل می‌توان به ویژگی‌های شخصیتی افراد پی‌برد. حتی چند تست‌های شخصیت‌شناسی هم بر اساس زنگ موبایل طراحی شده‌اند.

خسته روی صندلی مترو نشسته‌اید، بی‌حوصله دستفروش‌هایی که بین جمعیت حرکت می‌کنند را نگاه می‌کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناگهان از گوشه‌ای صدای آهنگ شش و هشتی بلند می‌شود. یکی از مسافران به تکاپو می‌افتد و داخل کیفش را جست‌وجو می‌کند تا موبایل پیدا شود، چند ثانیه‌ای لبخند گوشه لب‌های مسافران می‌نشیند؛ تلفن همراه به بخش جدانشدنی زندگی مردم امروز تبدیل شده است، بنابراین انتخاب زنگ موبایل به یکی از انتخاب‌های روزمره تبدیل می‌شود. اما چه معیارهایی برای این انتخاب وجود دارد؟

می‌گویند انتخاب نوع موسیقی برای تلفن همراه به‌طور مستقیم با ویژگی‌های شخصیتی افراد ارتباط دارد و با توجه کردن به زنگ موبایل می‌توان به ویژگی‌های شخصیتی افراد پی‌برد. حتی چند تست‌های شخصیت‌شناسی هم بر اساس زنگ موبایل طراحی شده‌اند. اما آیا واقعا زنگ موبایل به نوعی نشان‌دهنده شخصیت است؟ معمولا افراد چه معیارهایی برای انتخاب زنگ موبایل دارند؟ هر چند وقت یک‌بار آن را عوض می‌کنند و رینگ‌تون موبایل‌شان آن‌ها را به یاد چه چیزی می‌اندازد؟

بر اساس یک تحقیق در بریتانیا 97درصد مردم بر اساس زنگ موبایل افراد شخصیت آنها را ارزیابی می‌کنند. به‌طور متوسط، بریتانیایی‌ها زنگ موبایل‌شان را 3 تا 4 بار در سال عوض کرده و هر بار حدود 37.5 دقیقه در مورد انتخاب گزینه مناسب وقت صرف می‌کنند.

بر اساس گفته‌های گروه سنی 18 تا 34 سال، زنگ گوشی موبایل شخصیت فرد را افشا می‌کند. زنگ‌های کلاسیک، موسیقی فیلم، موسیقی برنامه‌های تلویزیونی، زنگ‌های بچه‌گانه، ورزشی، رینگ‌تون اصلی شرکت‌های سازنده موبایل و ... زنگ‌های متنوعی هستند که معمولا برای گوشی تلفن همراه انتخاب می‌شوند.

بسیاری از مردم، وقتی گوشی موبایل‌شان زنگ می‌خورد، توسط اطرافیان‌شان قضاوت می‌شوند. اما برای بعضی، زنگ تلفن هم یک جور مد است. هر رینگ‌تونی که روی بورس باشد، از گوشی این افراد هم شنیده می‌شود. امروزه مطمئنا زنگ موبایل به یک مشغولیت ذهنی برای افراد تبدیل شده است اما در کل هیچ راه حل ساده‌ای برای انتخاب زنگ موبایل وجود ندارد. بعضی افراد با این قضیه به سادگی برخورد می‌کنند و از زنگ‌های ساده Ring -Ring استفاده می‌کنند اما برای بعضی دیگر، این انتخاب، کار بسیار سختی است.

رضا 35 ساله به «ابتکار» می‌گوید: «من معمولا از موسیقی فیلم‌ها برای زنگ موبایلم استفاده می‌کنم، چون آن فیلم‌ها را دوست داشته‌ام به همین دلیل هم خیلی دیر به دیر آن‌ را تغییر می‌دهم». او تا به حال از موسیقی سه فیلم پدرخوانده، آملی و گیم آو ترونز برای زنگ موبایلش استفاده کرده است.

سامان 28 ساله است. او درباره ملاکش برای انتخاب زنگ تلفن همراه می‌گوید: «تا چند وقت پیش که سنم کمی کمتر بود، علاقه داشتم زنگ موبایلم، یک موسیقی خاص باشد که وقتی مردم آن را می‌شنوند، توجه‌شان به آن جلب شود. لذت‌بخش بود».

او مدتی از آهنگ رابین‌هود برای زنگ موبایل استفاده می‌کرد، چون خیلی سریع حواسش را به زنگ خوردن موبایل جمع می‌کرد و در جمع هم زننده نبود و اطرافیان موقع زنگ‌ خوردن گوشی اذیت نمی‌شدند. جوان‌تر هم که بود از آهنگ‌های روز برای زنگ موبایل استفاده می‌کرد. سامان الان از زنگ اصلی کارخانه سازنده استفاده می‌کند. چون دیگر دغدغه‌های بسیار مهمتری از زنگ تلفن همراه دارد.

سارا هم معتقد است باید قبل از هر چیز برای انتخاب زنگ گوشی این نکته را به خاطر سپرد که به گوش رسیدن صدا از هر چیزی مهمتر است. او همچنین می‌گوید: «زنگ تلفن نباید در جمع اطرافیان را اذیت کند یا باعث قضاوت نامناسب از ما شود. اما برای خودم مهمتر از همه این موارد این است که حس خوبی نسبت به آن موسیقی داشته بشم».

او که برای مدت طولانی موسیقی متن سریال «کیف انگلیسی» را به عنوان زنگ موبایل خود انتخاب کرده بود درباره علت این انتخاب می‌گوید: «این موسیقی برای من یک پیام داشت و از سوی دیگر هم نسبت به آن خاطره داشتم، امروز هم زنگ گوشی‌ام، موسیقی متن یک سریال دیگر است که داستانش برایم جذاب بود».

سارا اصلا علاقه‌ای به استفاده از موزیک‌های روز ندارند و با خنده می‌گوید:‌ «چون خز هستند!»
سهند ترجیح می‌دهد زنگ موبایلش یک قطعه موسیقی بی‌کلام باشد. او می‌گوید: «من تلاش می‌کنم زنگی که انتخاب می‌کنم آزاردهنده نباشد، گرچه بعضی وقت‌ها هم این‌طور نبوده، چون آن قطعه به نظر خودم آزاردهنده نبوده ولی دیگران را اذیت کرده است».

او دلیل انتخاب‌هایش را این‌طور توضیح می‌دهد: «معمولا یا از آهنگ‌های روز استفاده می‌کنم یا آهنگی به گوشم می‌خورد و به نظرم جذاب می‌آید و فکر می‌کنم برای رینگتون مناسب است. البته این را هم بگویم، دوست دارم زنگ موبایلم برای دیگران هم جذاب باشد». به نظر سهند زنگ موبایل هیچ ربطی به شخصیت افراد ندارد، البته شاید بعضی دوست داشته باشند از این طریق هم خودشان را به دیگران معرفی کنند. «Bang bang» نانسی سیناترا و «Hello» ادل را از زنگ‌های موبایل محبوبش می‌داند.

هوشنگ 45 ساله است. او معمولا از موسیقی‌هایی که خوشش بیاید برای رینگتون تلفن همراه استفاده می‌کند. هوشنگ می‌گوید: «گرچه زنگ تلفن همراه شاید چند ثانیه نواخته شود ولی همین اندازه هم می‌تواند ما را کمی از روزمرگی بیرون بکشد».

او خیلی دیر به دیر زنگ موبایلش را عوض می‌کند به همین دلیل معمولا برای مدت طولانی زنگ تلفن همراهش ثابت می‌ماند. او از موسیقی‌های سنتی برای زنگ موبایلش استفاده می‌کند. ترانه «کیف انگلیسی» با صدای علیرضا قربانی یا ترانه‌هایی با صدای شجریان پدر یا پسر را بیشتر برای رینگتون موبایل دوست داشته است.

او معتقد است چون زنگ موبایل بر اساس سلیقه فردی انتخاب می‌شود بنابراین ناخودآگاه نشان‌دهنده قسمتی از شخصیت افراد است چون سلیقه هم بخشی از شخصیت است. اما تنها از روی موبایل نمی‌توان یک فرد را ارزیابی کرد.

زنگ موبایل سعید، 23 ساله، صدای زنگ یکی از شخصیت‌های سریال «عاشقانه» است. او درباره این انتخابش می‌گوید: «من از شخصیت «پیمان» خوشم می‌آید و به همین دلیل زنگ تلفن او در سریال را برای موبایلم انتخاب کردم، در بین دوستانم هم افراد زیادی را می‌شناسم که به همین دلیل همین زنگ را روی گوشی تلفن همراه‌شن گذاشته‌اند.» او از آهنگ‌های قدیمی ولی پرطرفدار هم استفاده می‌کند اما آهنگ‌های روز را مناسب زنگ موبایل نمی‌داند.

زنگ تلفن همراه مربوط به شخصیت باشد یا نباشد، بهتر است طوری انتخاب شود که هنگام زنگ خوردن، حداقل به تکاپوی زودتر جواب دادن از ترس قضاوت اطرافیان نیفتیم.

منبع: روزنامه ابتکار؛ 1397.4.16
**گروه اطلاع رسانی**9370**2002

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ابتكار زنگ تلفن همراه شخصيت افراد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۴۵۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو

محمد خیاط زنجانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه گفت : با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه و سازمان فضای مجازی سراج مرکز استان و آموزش‌وپرورش استان؛ دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایلی آوین نو، برگزار می‌شود.

وی افزود: فعالیت در رسانه و تولیدات رسانه‌ای نقش بسیار مهمی در جوامع مدرن دارد. رسانه‌ها به‌عنوان صدای جامعه عمل می‌کنند و توانایی تأثیرگذاری بر افکار، نگرش‌ها و رفتار‌های افراد رادارند. تولیدات رسانه‌ای شامل انواع رسانه‌ها مانند رادیو، تلویزیون، رسانه‌های آنلاین، رسانه‌های اجتماعی و... است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه مصداق‌های اهمیت فعالیت در رسانه و تولیدات رسانه‌ای را برشمرد و گفت: این مصداق‌ها عبارت‌اند از:۱- اطلاع‌رسانی: رسانه‌ها به ما امکان می‌دهند تا با اخبار، رویداد‌ها و اطلاعات به‌روز آشنا شویم. آنها نقش بسیار مهمی در تأمین منابع اطلاعاتی برای جامعه دارند و افراد را با مسائل مختلف جامعه و جهان آشنا می‌سازند.۲- شکل‌دهی به نگرش‌ها: رسانه‌ها توانایی تأثیرگذاری بر نگرش‌ها و عقاید افراد رادارند. آنها می‌توانند الگوها، ارزش‌ها و ایده‌ها را ترویج کنند و به شکل‌دهی به نگرش‌های جامعه کمک کنند.۳- تأثیر در سیاست: رسانه‌ها توانایی تأثیرگذاری بر روند سیاست‌گذاری دارند. آنها می‌توانند مسائل مختلف را در جامعه مطرح کنند، نظرات عمومی را تحت تأثیر قرار دهند و روند تصمیم‌گیری‌ها را تحت تأثیر قرار دهند.
۴- تولید فرهنگ و سرگرمی: رسانه‌ها نقش بسیار مهمی در تولید فرهنگ و سرگرمی دارند. آنها فضایی را برای انتشار هنر، فرهنگ و سبک زندگی فراهم می‌کنند و می‌توانند به ترویج هنر و فرهنگ جامعه کمک کنند.

وی ادامه داد: فعالیت در رسانه و تولیدات رسانه‌ای نه‌تن‌ها امکان ارتباطات و اطلاع‌رسانی مؤثر را فراهم می‌کند، بلکه توانایی تأثیرگذاری بر جوامع و فرهنگ‌ها را دارد.

خیاط زنجانی خاطرنشان کرد: شرکت‌کنندگان در این دوره، با اصول و مفاهیم اساسی مهارت‌های رسانه‌ای آشنا خواهند شد و سرفصل‌های آن عبارت‌اند از: ۱) طراحی پوستر با موبایل: که آشنایی با تکنیک‌ها و اصول طراحی گرافیکی را در برمی‌گیرد و طراحی پوستر‌های زیبا و جذاب را توسط موبایل آموزش می‌دهند.۲) تدوین با موبایل: در این قسمت شرکت‌کنندگان در دوره با تکنیک‌ها و ابزار‌های تدوین ویدئو با استفاده از موبایل آشنا می‌شوند و قادر خواهند بود ویدئو‌های خلاقانه و جذاب را ایجاد و ویرایش نمایند. ۳) عکاسی با موبایل: آشنایی با ترفند‌ها و روش‌های عکاسی با استفاده از موبایل شامل می‌شود و مخاطب یاد می‌گیرد عکس‌های حرفه‌ای و زیبا را به‌وسیله دوربین موبایل خود ثبت کند.

وی اضافه کرد: این دوره به شرکت‌کنندگان این امکان را می‌دهد که مهارت‌های رسانه‌ای خود را در زمینه‌های مختلف تقویت نمایند و از آنها در کسب‌وکارها، تولید محتوا و ارتباط با مخاطبان خود استفاده کنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیان کرد: زمان برگزاری دوره‌ی آموزشی مهارت‌های رسانه‌ای آوین نو در دو جلسه، پنجشنبه‌ها، ۲۰ و ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۴ هست که به‌صورت حضوری در شهرستان کرمانشاه برگزار می‌شود و به شرکت‌کنندگان گواهینامه ارائه خواهد شد.

وی گفت: لازم به ذکر است علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی fandino.ir مراجعه نمایند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • مرگ سارق موبایل قاپ با شلیک پلیس
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • چرا افراد معروف برای خرید فالوور، خرید فالوور اینستاگرام را انتخاب می‌کنند؟
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی