Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@18:10:10 GMT

معیارهای انتخاب زنگ تلفن همراه چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۵۲۹۵۱

معیارهای انتخاب زنگ تلفن همراه چیست؟

تلفن همراه به بخش جدانشدنی زندگی مردم امروز تبدیل شده است. بنابراین انتخاب زنگ موبایل به یکی از انتخاب‌های روزمره تبدیل می‌شود اما چه معیارهایی برای این انتخاب وجود دارد؟

به گزارش ایسنا، روزنامه ابتکار نوشت: «خسته روی صندلی مترو نشسته‌اید، بی‌حوصله دستفروش‌هایی که بین جمعیت حرکت می‌کنند را نگاه می‌کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناگهان از گوشه‌ای صدای آهنگ شش و هشتی بلند می‌شود. یکی از مسافران به تکاپو می‌افتد و داخل کیفش را جست‌وجو می‌کند. تا موبایل پیدا شود، چند ثانیه‌ای لبخند گوشه لب‌های مسافران می‌نشیند. تلفن همراه به بخش جدانشدنی زندگی مردم امروز تبدیل شده است. بنابراین انتخاب زنگ موبایل به یکی از انتخاب‌های روزمره تبدیل می‌شود اما چه معیارهایی برای این انتخاب وجود دارد؟

می‌گویند انتخاب نوع موسیقی برای تلفن همراه به‌ طور مستقیم با ویژگی‌های شخصیتی افراد ارتباط دارد و با توجه کردن به زنگ موبایل می‌توان به ویژگی‌های شخصیتی افراد پی‌برد. حتی چند تست‌های شخصیت‌شناسی هم بر اساس زنگ موبایل طراحی شده‌اند. اما آیا واقعا زنگ موبایل به نوعی نشان‌دهنده شخصیت است؟ معمولا افراد چه معیارهایی برای انتخاب زنگ موبایل دارند؟ هر چند وقت یک‌ بار آن را عوض می‌کنند و رینگ‌تون موبایل‌شان آنها را به یاد چه چیزی می‌اندازد؟

بر اساس یک تحقیق در بریتانیا ۹۷ درصد مردم بر اساس زنگ موبایل افراد شخصیت آنها را ارزیابی می‌کنند. به‌ طور متوسط، بریتانیایی‌ها زنگ موبایل‌شان را ۳ تا ۴ بار در سال عوض کرده و هر بار حدود ۵/۳۷ دقیقه در مورد انتخاب گزینه مناسب وقت صرف می‌کنند. بر اساس گفته‌های گروه سنی ۱۸ تا ۳۴ سال، زنگ گوشی موبایل شخصیت فرد را افشا می‌کند. زنگ‌های کلاسیک، موسیقی فیلم، موسیقی برنامه‌های تلویزیونی، زنگ‌های بچگانه، ورزشی، رینگ‌تون اصلی شرکت‌های سازنده موبایل و ... زنگ‌های متنوعی هستند که معمولا برای گوشی تلفن همراه انتخاب می‌شوند.

بسیاری از مردم، وقتی گوشی موبایل‌شان زنگ می‌خورد، توسط اطرافیان‌شان قضاوت می‌شوند اما برای بعضی، زنگ تلفن هم یک جور مد است. هر رینگ‌تونی که روی بورس باشد، از گوشی این افراد هم شنیده می‌شود. امروزه مطمئنا زنگ موبایل به یک مشغولیت ذهنی برای افراد تبدیل شده است اما در کل هیچ راه حل ساده‌ای برای انتخاب زنگ موبایل وجود ندارد. بعضی افراد با این قضیه به سادگی برخورد می‌کنند و از زنگ‌های ساده Ring -Ring استفاده می‌کنند اما برای بعضی دیگر، این انتخاب، کار بسیار سختی است.

رضا ۳۵ ساله به «ابتکار» می‌گوید: «من معمولا از موسیقی فیلم‌ها برای زنگ موبایلم استفاده می‌کنم، چون آن فیلم‌ها را دوست داشته‌ام به همین دلیل هم خیلی دیر به دیر آن‌ را تغییر می‌دهم.»

او تا به حال از موسیقی سه فیلم پدرخوانده، آملی و گیم آو ترونز برای زنگ موبایلش استفاده کرده است.

سامان ۲۸ ساله است. او درباره ملاکش برای انتخاب زنگ تلفن همراه می‌گوید: «تا چند وقت پیش که سنم کمی کمتر بود، علاقه داشتم زنگ موبایلم، یک موسیقی خاص باشد که وقتی مردم آن را می‌شنوند، توجه‌شان به آن جلب شود. لذت‌بخش بود.»

او مدتی از آهنگ رابین‌هود برای زنگ موبایل استفاده می‌کرد، چون خیلی سریع حواسش را به زنگ خوردن موبایل جمع می‌کرد و در جمع هم زننده نبود و اطرافیان موقع زنگ‌ خوردن گوشی اذیت نمی‌شدند. جوان‌تر هم که بود از آهنگ‌های روز برای زنگ موبایل استفاده می‌کرد. سامان الان از زنگ اصلی کارخانه سازنده استفاده می‌کند. چون دیگر دغدغه‌های بسیار مهمتری از زنگ تلفن همراه دارد.

سارا هم معتقد است باید قبل از هر چیز برای انتخاب زنگ گوشی این نکته را به خاطر سپرد که به گوش رسیدن صدا از هر چیزی مهم‌تر است. او همچنین می‌گوید: «زنگ تلفن نباید در جمع اطرافیان را اذیت کند یا باعث قضاوت نامناسب از ما شود. اما برای خودم مهمتر از همه این موارد این است که حس خوبی نسبت به آن موسیقی داشته بشم.»

او که برای مدت طولانی موسیقی متن سریال «کیف انگلیسی» را به عنوان زنگ موبایل خود انتخاب کرده بود درباره علت این انتخاب می‌گوید: «این موسیقی برای من یک پیام داشت و از سوی دیگر هم نسبت به آن خاطره داشتم، امروز هم زنگ گوشی‌ام، موسیقی متن یک سریال دیگر است که داستانش برایم جذاب بود.»

سارا اصلا علاقه‌ای به استفاده از موزیک‌های روز ندارند و با خنده می‌گوید:‌ «چون خز هستند!»

سهند ترجیح می‌دهد زنگ موبایلش یک قطعه موسیقی بی‌کلام باشد. او می‌گوید: «من تلاش می‌کنم زنگی که انتخاب می‌کنم آزاردهنده نباشد، گر چه بعضی وقت‌ها هم این‌طور نبوده، چون آن قطعه به نظر خودم آزاردهنده نبوده ولی دیگران را اذیت کرده است.»

او دلیل انتخاب‌هایش را این‌طور توضیح می‌دهد: «معمولا یا از آهنگ‌های روز استفاده می‌کنم یا آهنگی به گوشم می‌خورد و به نظرم جذاب می‌آید و فکر می‌کنم برای رینگتون مناسب است. البته این را هم بگویم، دوست دارم زنگ موبایلم برای دیگران هم جذاب باشد.»

به نظر سهند زنگ موبایل هیچ ربطی به شخصیت افراد ندارد، البته شاید بعضی دوست داشته باشند از این طریق هم خودشان را به دیگران معرفی کنند. «Bang bang» نانسی سیناترا و «Hello» ادل را از زنگ‌های موبایل محبوبش می‌داند.

هوشنگ ۴۵ ساله است. او معمولا از موسیقی‌هایی که خوشش بیاید برای رینگتون تلفن همراه استفاده می‌کند. هوشنگ می‌گوید: «گر چه زنگ تلفن همراه شاید چند ثانیه نواخته شود ولی همین اندازه هم می‌تواند ما را کمی از روزمرگی بیرون بکشد.»

او خیلی دیر به دیر زنگ موبایلش را عوض می‌کند به همین دلیل معمولا برای مدت طولانی زنگ تلفن همراهش ثابت می‌ماند. او از موسیقی‌های سنتی برای زنگ موبایلش استفاده می‌کند. ترانه «کیف انگلیسی» با صدای علیرضا قربانی یا ترانه‌هایی با صدای شجریان پدر یا پسر را بیشتر برای رینگتون موبایل دوست داشته است. او معتقد است چون زنگ موبایل بر اساس سلیقه فردی انتخاب می‌شود بنابراین ناخودآگاه نشان‌دهنده قسمتی از شخصیت افراد است چون سلیقه هم بخشی از شخصیت است. اما تنها از روی موبایل نمی‌توان یک فرد را ارزیابی کرد.

زنگ موبایل سعید، ۲۳ ساله، صدای زنگ یکی از شخصیت‌های سریال «عاشقانه» است. او درباره این انتخابش می‌گوید: «من از شخصیت «پیمان» خوشم می‌آید و به همین دلیل زنگ تلفن او در سریال را برای موبایلم انتخاب کردم، در بین دوستانم هم افراد زیادی را می‌شناسم که به همین دلیل همین زنگ را روی گوشی تلفن همراه‌شن گذاشته‌اند.»

او از آهنگ‌های قدیمی ولی پرطرفدار هم استفاده می‌کند اما آهنگ‌های روز را مناسب زنگ موبایل نمی‌داند.

زنگ تلفن همراه مربوط به شخصیت باشد یا نباشد، بهتر است طوری انتخاب شود که هنگام زنگ خوردن، حداقل به تکاپوی زودتر جواب دادن از ترس قضاوت اطرافیان نیفتیم.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام زنگ موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۲۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد

به گزارش همشهری آنلاین، پشت چراغ قرمز و یا ترافیک‌های طولانی دیگر نگاه‌ها به سمت خودروی کناری نیست و بیشتر سرنشینان سرشان توی گوشی همراه است، اما همیشه اوضاع به همین آرامی پیش نمی‌رود و گاهی زمانی که نگاهت به جای جاده به صفحه گوشی همراهت است، یک عابر شتابان جلوی ماشین سبز می‌شود و آن وقت است که کنترل خودرو مشکل می‌شود.

آنطور که پلیس راهور گفته، بیشتر تصادفات به‌خاطر بی‌توجهی به جلوست و استفاده از هر چیزی که باعث حواس‌پرتی راننده شود ممنوع است. حالا آن چیز می‌خواهد خوردن و آشامیدن باشد یا استعمال دخانیات و استفاده از تلفن همراه. اما در این بین تلفن‌های همراه سهم بیشتری در حواس‌پرتی راننده‌ها دارند.

طبق آمار پلیس، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده از تلفن همراه و مکالمه با آن حین رانندگی است؛ چیزی در حدود ۴۶درصد و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد. همچنین ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷درصد در بروز تصادفات نقش دارد. مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روانگردان‌ها ۱۳ درصد و مصرف موادمخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات مؤثرند.

تحقیقات نشان داده که خطر تصادف موقع استفاده از تلفن همراه، ۴ برابر خطر تصادف در حالت عادی است. این خطر با افزایش سن راننده بیشتر هم می‌شود و متأسفانه به میزان تجربه راننده در کنترل وسیله نقلیه هم ارتباطی ندارد. خطر تصادف در فاصله کوتاهی پس از برقراری تماس (مثلا ۵ دقیقه اول) به‌مراتب بیشتر است، این در حالی است که پس از گذشت ۱۵ دقیقه از پایان مکالمه به یک چهارم می‌رسد. علاوه بر این، خطر تصادف در هنگام مکالمه در بزرگراه‌ها به‌مراتب بیشتر از جاده‌های شهری و سرعت کم است.

بیشتر بخوانید: مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید خودروها ایمن می‌شوند؟ تهرانی‌ها در این ساعات رانندگی نکنند چون...

جالب است بدانید که در سایر کشورهای دنیا محدودیت‌های مختلفی در مورد استفاده از تلفن همراه حین رانندگی اعمال می‌شود. در این کشورها رانندگان حتی موقع ایستادن پشت چراغ قرمز هم حق استفاده از تلفن همراه را ندارند. با وجود اینکه در ایران هم صحبت کردن با تلفن همراه حین رانندگی به‌کلی ممنوع است ولی به‌دلیل مشکلات موجود در نحوه اعمال قانون و نیز مزایای استفاده از تلفن همراه، کنترل دقیقی بر آن وجود ندارد.

آمارها نشان می‌دهد نیمی از رانندگان حداقل یک‌بار در وضعی قرار گرفته‌اند که کنترل وسیله نقلیه خود را از دست داده‌اند و مرتکب اشتباهاتی مثل عبور از چراغ قرمز، تغییر مسیر بدون توجه به دیگران، انحراف به سمت حاشیه جاده و سرعت بیشتر یا کمتر از حد مجاز شده‌اند که تلفن همراه به‌عنوان یکی از پدیده‌هایی که به‌ویژه در یک دهه اخیر به نحو گسترده‌ای وارد زندگی مردم شده است، سهم زیادی در این تخلفات داشته است. در ترافیک یا در فاصله چندثانیه‌ای که رانندگان پشت چراغ قرمز متوقف هستند، آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی می‌شوند که حتی کشیدن ترمز دستی را موقع توقف فراموش و با خودروی جلویی برخورد می‌کنند.

در نهایت اینکه باید با آموزش‌های لازم و فرهنگسازی‌ در زمینه خطرات استفاده از این وسیله و همچنین تدابیر سختگیرانه‌تر توسط دستگاه‌های متولی، جلوی این حرکت خطرساز را گرفت، چرا که گاهی نخستین اشتباه در رانندگی آخرین اشتباه خواهد بود.

کد خبر 848110 برچسب‌ها خبر مهم خودرو موبایل تصادف

دیگر خبرها

  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی